Sync button stuck on base station

timo75
Contributor

Sync button stuck on base station

Gutted , brand new unit from scan and the buttun is stuck on the back , no lights comeing up at all !!

 

any ideas anybody ? will be on the phone first thing . 

Vive Staff

Re: Sync button stuck on base station

Can you describe the issue more? The unit arrived with the sync button stuck? What do you mean "gutted"? @Synthesis Can probably save you a phone call on this one 

To reach Viveport's customer service team, email customerservice@viveport.com

To connect with a live support agent for hardware support, go to www.vive.com/support, click on "contact us" in the top righthand corner, and then opt to speak with a Live Chat agent

David R

Technical Specialist - San Francisco, CA; Monday-Friday

Click here to send me a PM

Vive Staff

Re: Sync button stuck on base station

@timo75

I absolutely can. Give me some more information and I'll help you on this.

Thanks,

-John C

"Welcome to the desert of the real."

If your base station has a Fault 02/03 error or a red light or both, the ONLY solution is to contact our support on vive.com and set up an RMA. There is no user fix for this issue.

Vive Care Operating Hours: 9am to 6pm PST, M-F
timo75
Contributor

Re: Sync button stuck on base station

 

[Removed image to protect S/N]
Everything was working fine , went to do the firmware update so unpluged device and pressed the button in , button is now stuck inplace and the unit fails to come on . 

 

Vive Staff

Re: Sync button stuck on base station

@timo75

Alright. Please PM me with your name, phone number, address and email and I'll work with you on this.

Thanks,

-John C

"Welcome to the desert of the real."

If your base station has a Fault 02/03 error or a red light or both, the ONLY solution is to contact our support on vive.com and set up an RMA. There is no user fix for this issue.

Vive Care Operating Hours: 9am to 6pm PST, M-F
Eroc
Visitor

Re: Sync button stuck on base station

I am having this same exact issue, can I contact you aswell? although I am living in Sweden. 

Vive Staff

Re: Sync button stuck on base station

@Eroc

 

Since you're outside of the US & Canada, I'd recommend you contact our chat support at https://www.vive.com/eu/support/contactus/

They'll be able to better assist you. If for some reason you're unable to contact them during normal hours or something else comes up, then PM me and I'll see what I can do.

Thanks,

-John C

"Welcome to the desert of the real."

If your base station has a Fault 02/03 error or a red light or both, the ONLY solution is to contact our support on vive.com and set up an RMA. There is no user fix for this issue.

Vive Care Operating Hours: 9am to 6pm PST, M-F
reddevil
Explorer

Re: Sync button stuck on base station

Im trying to find where the PM button is to message you as I have this issue currently as well. Updated my firmware and one of my 2 basestation buttons is stuck in now it wont power on so I cant play.

Vive Staff

Re: Sync button stuck on base station

@reddevil

 

Click on my icon and then click on the Private Message button in the next screen.

I'll PM you.

Thanks,

-John C

"Welcome to the desert of the real."

If your base station has a Fault 02/03 error or a red light or both, the ONLY solution is to contact our support on vive.com and set up an RMA. There is no user fix for this issue.

Vive Care Operating Hours: 9am to 6pm PST, M-F
GIBF
Contributor

Re: Sync button stuck on base station

I'm Having the same problem, May i PM you or tehre is a specifc contact for my region? i'm in Brazil. 

Vive Staff

Re: Sync button stuck on base station

@GIBF

 

Go ahead and PM me and I'll see what we can do.

Thanks,

-John C

"Welcome to the desert of the real."

If your base station has a Fault 02/03 error or a red light or both, the ONLY solution is to contact our support on vive.com and set up an RMA. There is no user fix for this issue.

Vive Care Operating Hours: 9am to 6pm PST, M-F
Highlighted
GIBF
Contributor

Re: Sync button stuck on base station

Thanks, but i solved the problem at the end of the day rolling back the firmware update.