Microsoft Edge Browser at the Vive site problem

Highlighted
Laughingboy
Pioneer

Microsoft Edge Browser at the Vive site problem

I seem to have a problem using Microsoft Edge Browser when I try to log in to the community forums.

I can sign in to Vive's main site but once I click on the tab at the top to go to Viveport, I am automatic signed out and have to sign in again. Then there is another problem with that, If I click on the Community forums tab at the top, It signs me out again and when I get to the community forums I find myself sign out again and when I try to sign back in, My PC browser just freezes up.

I do not have this problem with Internet explorer.

Is there a problem using Microsoft Edge and this site?

Anyway, Thank you for your time.

Vive Staff

Re: Microsoft Edge Browser at the Vive site problem

@Laughingboy 

I just attempted to replicate what you described with Edge on my PC and I didn't experience any of the issues you described. I remained signed in the entire time, no browser freezing. Do you have any browsers add-ons or something else running in the background?

Also, what version of Edge are you using?

Thank you,

-John C

"Welcome to the desert of the real."

If your base station has a Fault 02/03 error or a red light or both, the ONLY solution is to contact our support on vive.com and set up an RMA. There is no user fix for this issue.

Vive Care Operating Hours: 9am to 6pm PST, M-F
Laughingboy
Pioneer

Re: Microsoft Edge Browser at the Vive site problem

 I am using Microsoft Edge 44.17763.1.0

It seems to open in a new window and I have a add on called Adblocker Plus but I have what they call whilelisted the Vive site so it should not block ads here and allow everything through. Wonder if my security is stopping it, I dont think so but I use Trends Micro and MalwareBytes,

I can continue to the old Internet Explorer but for the life of me, I can not figure this one out.

Most of the time my computer is trouble free. New Home Built Computer about 9 months old. Oh well. :smileysad:

Laughingboy
Pioneer

Re: Microsoft Edge Browser at the Vive site problem

If there is some kind of Vive Chat like Skype where I could share my screen in real time. I could show you how I  will be logged in Vive port but when I click on lets say community, The page will load up and I will no longer be signed in. Happens every time. Only happens in Mycrofost Edge, Not Internet explorer.