Community Announcements

Need help with Viveport? Read this FAQ for information.

New vive... bad 3in1 cable and no customer service?

Contributor

New vive... bad 3in1 cable and no customer service?

Just got my Vive last week, i was unable to get it setup.  Was constantly getting 208 errors.  I setup a 2nd machine and tried the headset there and got the same problem.  After digging though your forums and steam forums i read someone mention re-seating the HDMI cable on the headset itself.  I did that and it still didn't work.  HOWEVER i tried a different HDMI cable instead of using the 3-in-1 teather cable and presto the vive was seen on the PC.  I then did room setup and everything seems to be working properly, well other than my HDMI cable is only 5 feet long so i can't really walk around.  SO, can i get a working 3-in-1 cable sent to me so i can play?

 

Also why does support chat not work and i have submitted multiple contact requests over the last week and have gotten no responces, not even an automated responce that a ticket/support contact was initiated.

 

Help please?!?!

4 REPLIES
Vive Staff

Re: New vive... bad 3in1 cable and no customer service?

@Milkman

I'd be happy to help you out with that. Can you PM me and give me some personal information so we can get you a new 3-in-1 cable?

 

Thanks,

-John C

"Welcome to the desert of the real."
Contributor

Re: New vive... bad 3in1 cable and no customer service?

PM has been sent

Vive Staff

Re: New vive... bad 3in1 cable and no customer service?

@Milkman

We're good to go on a replacement for you. Just respond to that last PM and I'll make the arrangements.

"Welcome to the desert of the real."
Contributor

Re: New vive... bad 3in1 cable and no customer service?

Thanks!  WHen i get my cable i will make another post on here to confirm everything is good.